Webáruház készítés

Extra szolgáltások Neked:

Webshop segítség

UNAS webáruházzal rendelkező ügyfeleink havonta ingyen igénybe vehetnek szakértői segítséget a webshoppal kapcsolatos kérdéseikben.

Migráció!

Amennyiben szeretnél webáruházat váltani, és UNAS platform mellett döntesz, segítünk a termékek és URL-ek zökkenőmentes áthozataláról, akár díjmentesen!

Extra konzultáció havonta

Havonta olyan értékes információkkal, e-kereskedelemmel kapcsolatos trendekről kapsz infókat, amihez nem mindenki jut hozzá.

Unas.hu

Webáruház készítés neked – részletek

Új webáruház készítése

Amennyiben új webáruházat szeretnél nyitni, segítünk a tervezésben, mert elképzelhető, hogy nem gondoltál mindenre. Az elmúlt évek, főleg az utolsó, járvánnyal terhelt időszak számos olyan tapasztalatot hozott elő, amiket összegyűjtve előre tudunk gondolkodni Veled, Neked:

 • Segítünk kiválasztani a megfelelő webáruház platformot, ha még nem tetted meg. Nem titok, mi UNAS webáruházat szoktunk javasolni ügyfeleinknek, aminek oka nagyon egyszerű: partnereink túlnyomó része ezt használja, megismertük és kiváló platformnak találjuk, ami segíteni fogja a növekedésed. Teljesen objektíven megnézzük az igényeid, és ha valamilyen szempontból más illik az üzletedhez, őszintén meg fogjuk mondani. Nagyon sokféle platformmal volt dolgunk az elmúlt 10 évben, erről nagyon sok hasznos információt meg tudunk veled osztani, sőt élő példákat, valós működési tapasztalatokat tudunk veled megosztani.

Fontos tudni: nem kell ahhoz mellettünk döntened, hogy tippeket adjunk a döntéshez! Vedd fel velünk a kapcsolatot és kötelezettség mentesen segítünk eligazodni a sokféle lehetőség közül, és nincs semmilyen bújtatott költség mögötte 🙂

 • Gondoltál-e arra, hogyan kezeld a készleted? Előbb-utóbb majdnem mindenki eljut addig a pontig, hogy ügyviteli rendszert kell választania. Szerencsésebb helyzet, ha erre előre készülsz, és ha nem is indulsz eleve készletkezelővel, de legalább tudod, mi a haszna, mivel fogja segíteni a munkád, ha nagy lesz a forgalmad. Mivel többféle ügyviteli rendszerrel van tapasztalatunk, ezekben tudunk neked támpontot adni. Teljesen gyakorlatiasan, nem tudásanyagot szeretnénk rád testálni 🙂
 • Melyek azok az alapvető elemek, amitől nemcsak megnyitható a webáruház, hanem valóban bevételt is fog termelni. Meglepő tapasztalatunk, főleg a nagykereskedelemből érkező partnereink esetében, hogy az online világot még kevésbé ismerve nem ismerik fel a professzionális termék leírások, képek, adatok fontosságát. Az eladást segítő rengeteg apró kis hasznosságok, melyeken akár egy webáruház sikeressége, vagy sikertelensége múlhat. Itt is jól jöhet neked a gyakorlatiasság: saját webshopjainkban meg tudjuk neked mutatni azokat a finomhangolási lehetőségeket, melyekkel az eladásaid fokozhatók. Szerencsére az UNAS-ban rengeteg ilyen eszköz van. Fontos ezeket megismerned, a webáruházad jövője múlhat rajta!

Fontos tudni: fontos hozzáadott értékünknek tartom, hogy magunk is üzemeltetünk, vagy üzemeltettünk webáruházat, azaz nem a levegőbe beszélünk! Mint tulajdonos, magunk is tudjuk, mire kell összpontosítani a sikerhez, és ezeket nem hallgatjuk el!

 • Termékfeltöltések, szűrések, paraméterek, kategorizálások, automatizmusok: nem szerencsés, ha az időd nagy része olyan feladatokra megy el, amik mehetnének gyorsabban is. Próbálunk ebben segíteni, hogyan lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban haladni, és szánunk rá az elején időt, hogy jól segítsünk megtervezni a termékeiddel szükséges adatokat, hogy később gyorsabban haladhass.
 • Szép lesz? Sokan nem tudják, hogy a sablonokat nagyon mélyen és nagyon az igényeitekre lehet alakítani! Az ország legjobb és legszebb boltjai közül sokat találsz, ahol az előre elkészített sablonoktól teljesen elrugaszkodva, valami teljesen egyedi állt elő. A te boltod is lehet ilyen! Lumenet.hu, vagy Pelenka.hu, csak két kiemelten gyönyörű webáruház: a lehetőségek nagyok!
Webáruházat készülsz váltani?

Ha webáruházat készülsz váltani, a legnagyobb kihívás valószínűleg a termékek, kategóriák átvitele lesz.

Azonkívül az URL-ek átirányítása, hogy ne veszítsd el az organikus helyezéseid. 

Ezenkívül számtalan apró-cseprő, vagy nagyobb kihívás várható a váltás folyamán.

Segítünk ezeket feltárni és végigvinni a folyamatokat.

Hogyan dolgozunk?
 • Felmérjük az igényeid, mivel mindenki kiemeli a díjmentes konzultációt, szinte félve említem: természetesen díjmentesen beszélgetünk az igényeidről.
 • Bonyolultabb esetben egyeztetésünk akár többkörös is lehet. Célunk, hogy olyan megoldási javaslattal álljunk elő, ami biztosan az igényeidre ad megoldást.
 • Megoldási javaslatunk és árajánlatunk elfogadás után szerződést kötünk, és elkezdődik a kivitelezés, melynek fontos elemei:
 • Minden esetben garantáljuk a vállalt árat, ha az igényfelmérés rosszul sikerült, az a mi hibánk.
 • Dedikált kapcsolattartót kapsz, akit bármikor bármilyen kérdéssel felhívhatsz.
 • Átadás után igénybe veheted UNAS partnereinken szóló összes kedvezményünket.