Skip links
x
A Shoptet és az Adlogic közösen elindítja a webáruházad a növekedés útján az inkubátor program keretein belül..

Shoptet-adlogic INKUBÁTOR program

Nem elmondjuk.

Nem megmutatjuk.

Megcsináljuk együtt!

Jó helyen jársz, ha...

nem érzed magad rutinosnak
az e-kereskedelemben.

úgy látod webáruházad
stagnál, nem termel profitot.​

van Shoptet webáruházad. ​​

valamelyik Shoptet
csomagra előfizettél. ​

kész vagy részt venni egy 5
alkalmas, ingyenes programon,
hogy online áruházad tündököljön.

A siker záloga, hogy a webáruház és a hozzá kapcsolódó marketing elemek tökéletes összhangban szolgálják az üzleti céljaid.​

Tudtad, hogy...

teljesen más marketing eszközöket kell bevetni a különböző kosárértékű, árrésű, ismertségű termékkel foglalkozó webáruházak esetében?

több mint 100 olyan apró elem van a webáruházadban, amik befolyásolják, hogy a bejövő látogatóidból hány vásárló lesz?

ha ezeknek a konverziót befolyásoló elemeknek csak a felét helyesen beállítod, az önmagában duplázhatja a bevételeid?

a tulajdonosok jelentős része nem vizsgálja tudatosan a marketing költések és árbevétek arányait a döntései meghozatalához?

megkülönböztető haszonértékek (USP-k) nélkül a webáruházad túlélési esélyei nagyon alacsonyak?

Ezek ismerete nélkül nagyon kis esélyei vannak egy jól prosperáló, növekvő és stabil profitot termelő webáruháznak.

Éppen ezért találtuk ki az Inkubátor programot

A Shoptet arra vállalkozott hazánkban úttörő módon, hogy segíti a vállalkozásokat kitörni ebből a kelepcéből, és ingyenesen megoldást ad a fenti problémákra!
Az e-kereskedelemben jártas Adlogic.hu stratégiai partnerével közösen egy egyedülálló kezdeményezést indít, amelyben a webáruház elindítását egy 5 részből álló webinárium sorozattal támogatja.

Mi vár ránk ebben az 5 hétben?

Tudnod kell, hogy ez a program nem az oktatásról vagy tanácsadásról szól, hanem kiscsoportosan, közösen, elkészítjük és elindítjuk azokat az folyamatokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy webshopod hasznot is termeljen!

első lépés

Átnézzük a webshopod

Közösen átnézzük a webshopod és felszámolunk minden olyan elemet, ami a vásárlási folyamatot akadályozhatja. Több mint 50 ponton megyünk végig közösen, a végére garantáltan egy jobban konvertáló áruházad lesz!

1

Máspodik lépés

Összehangoljuk a marketing eszközöket

Közösen beállítunk és összehangolunk minden olyan marketing eszközt, amelyre szükséged van a sikerhez. Google Analytics 4 finomhangolásától egészen a Facebook vállalkozáskezelőig, mindent beállítunk!

2

Harmadik lépés

Beállítjuk, hogy mindig kézben tarthasd webshopod​


Beállítunk egy olyan jól átlátható mérőszámrendszert, amiben pofonegyszerűen, akár mobiltelefonon bármikor láthatod a webáruházad teljesítményét és percek alatt tudsz döntéseket hozni.

3

negyedik lépés

Kampányokat
indítunk

Elindítjuk azokat az alapvető, biztonságos és leggyorsabban megtérülő alap kampányokat, amelyek a legjobban illeszkednek az üzleti modelledhez.

4

ötödik lépés

Első hónap eredményeinek elemzése

Együtt kiértékeljük az első hónap eredményét és javaslatot teszünk a tovább haladásra. Ezen a ponton képes leszel eldönteni, hogy tudsz tovább haladni saját erőből, vagy szükséged van további segítségre.

5

A feliratkozását nem sikerült elmenteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Az Ön feliratkozása sikeres volt.

Shoptet-Adlogic inkubátor program

Elstartol a Shoptet és az Adlogic együttműködéséből születő inkubátor programsorozat legelső webináriuma, ahol a sikeres webshopműködtetés kerül előtérbe, gyakorlatias megközelítésből. Ez a sajátos jellegű webinárium ingyenes, azonban rendelkezned kell Shoptet webshoppal, hogy közösen nézzük végig a beállításokat, kritikus pontokat.

Helyszín: Online, a Zoom felületén
Időpontok:
Csoportjaink folyamatosan indulnak, az első időpont telefonos egyeztetés során kerül meghatározásra.


Ha szeretnél részt venni, nem kell mást tenned, mint kitöltened az alábbi űrlapot! A maximum létszám 10 fő. Abban az esetben, ha a résztvevők száma eléri a maximumot, akkor értesítünk erről, és lehetőséget biztosítunk a következő webináriumon való részvételre.

Várunk szeretettel,
a Shoptet és az Adlogic csapata

Az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatsz webináriumunkra!

Kik állnak a program mögött?

Shoptet,

Közép-Európa piacvezető webáruház üzemeltető rendszere

Venk László,

az Adlogic tulajdonosa

Gyakran ismételt kérdések

Amennyiben nincs még webáruházad, vagy váltáson gondolkodsz, érdemes a webináriumokat bevezető workshopon részt venned, ahol bemutatjuk a különböző platformok előnyét-hátrányát és áttekintünk minden elemet, ami a sikerhez szükséges. Ezek a workshopk is ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Havi 2 alkalom van, időpontokról itt érdeklődhetsz: 

laszlo.venk@adlogic.hu

Mit értünk a Shoptet inkubátor programja alatt? Tapasztalataink alapján a sikertelen, vagy stagnáló webshopok oka túlnyomó részben az, hogy e-kereskedelmi rutintalanság miatt a tulajdonos nem tud túllépni azon a kezdeti állapoton, amikor már profitot termelne az áruház! Mielőtt szintet lépnél, elfogy a pénz, a türelem, esetleg jön a csalódás a marketinges kivitelezők munkáját illetően. 

A birtokodba kerülnek azok az alapvető ismeretek és eszközök, melyek szükségesek egy fejlődő webáruháznak.
Innen a siker rajtad múlik, minden a kezedben lesz!

Rajtad múlik, eldöntheted, hogy a tevékenységeket kiszervezed, vagy cégen belül megoldod, az első hónap célja, hogy mindent megérts és megkapj ami a növekedésedhez szükséges.

A legnagyobb különbség, hogy 100%-ban gyakorlati. Az online kurzusok hátránya, hogy ha nem végzed el a benne elhangzottakat, nem veszed semmi hasznát. Itt biztosan értéket kapsz.

Ez a weboldal cookie-kat használ az Ön webes élményének javítása érdekében.