Így dolgozunk

Így dolgozunk

Mi hogyan képzeljük el a közös együttműködést Veled?

Mielőtt tovább olvasnád, hogy mi hogyan is szeretünk együtt dolgozni ügyfeleinkkel szeretnénk, ha kicsit előtte kitérnénk Rád is. Valószínűleg azért vagy most itt és azért olvasod ezeket a sorokat és érdeklődsz irántunk, mert érzed, hogy az online marketinged vagy a webáruházad egyáltalán nem vagy nem működik megfelelően esetleg megtorpantál és nem tudod, hogyan is állhatnád rá újra vállalkozásodat a növekedési pályára. Mi azért vagyunk és abban leszünk a segítségedre, hogy közös erővel elkezdj növekedni vagy tovább növekedni és minél több emberhez elérjen a terméked, vagy a szolgáltatásod az online térben a lehető legjobb és legmodernebb online marketing technológiák és kampányok segítségével. Mi ezt a szívünkön viseljük és ha meg kellene fogalmazni a küldetésünket akkor ez lenne az. Küldetésünket pedig olyan saját emberi és céges értékekkel próbáljuk megtámogatni mint az alázatosság, proaktivitás, lelkiismeretesség, figyelmesség, kedvesség, tulajdonosi szemlélet, kommunikativitás. A közös munka során alázatosak vagyunk irántad és a terméked vagy szolgáltatásaid iránt és a lehető legnagyobb proaktivitással és lelkiismereteséggel dolgozunk a vállalkozásodért. A munkatársainkat is ezen értékek alapján válogatjuk meg, akik majd együttműködnek veled a közös munka során. Most lássuk kicsit gyakorlatiasabban, hogy hogyan is történik majd a közös együttműködés, ha megrendeled valamelyik szolgáltatásunkat (Google Ads és Social Média kampánykezelés, Email marketing kampánykezelés).

Hogyan dolgozunk?

A megrendelt szolgáltatással elkezdődik a közös munka, amely során jár Neked Tőlünk egy dedikált kampánymenedzser, aki a kampányaiddal dedikáltan fog majd foglalkozni. A kampánymenedzsernek folyamatos a rendelkezésre állása és a kampánymenedzsment tartalmaz tartalmazni fog személyes és online találkozókat, valamint telefonos és email-es rendelkezésre állást munkaidőben. A fő munkaidőnket munkanapokon 8:00 – 16:00 között végezzük, de amennyiben valami nagy gond adódik a webshopoddal vagy a kampányaiddal kapcsolatban és az elkerülhetetlen azonnali reagálást igényel, így ekkor is a rendelkezésedre állunk a probléma felszámolásában. Kampánykezelésünk lényege a kommunikáció: a dedikált kampánymenedzser munkatársunk folyamatosan kapcsolatban áll majd Veled és a vállalkozásod fejlődésében érintett munkatársaiddal. Havonta egyszer mindenképpen javasolt és szeretjük átbeszélni az előző havi eredményeket és az új célok kitűzését vagy a korábban kitűzött célok státuszát. Főleg a kezdeti időszakban – ennél gyakoribb és intenzívebb a kapcsolattartás ugyanis szeretnénk majd minél jobban megismerni a vállalkozásodat és a céljaidat. Következzenek a számok azaz a Mérés.  A megbeszélt KPI-okat és a kampányok eredményeit folyamatosan mérjük, és a célszámoktól való eltéréseket időben jelezzük. Automatizmusok: belső automatizmusok segítik a munkánkat és azt, hogy a hibásan működő, gyengébben teljesítő kampányokat időben észrevegyük majd nálad és beavatkozzunk időben. Tulajdonosi szemlélet: függetlenül a megbízásunk szakmai tartalmától, minden hónapban a webáruházad teljesítményét egészében értékeljük, azaz olyan összefüggésekre, javítani való elemekre, valamint más csatornák gyengébb teljesítésére is felhívjuk a figyelmet a webshopoddal kapcsolatban, ami nem szorosan kötődik a megbízáshoz vagy a konkrétan megrendelt szolgáltatáshoz, online marketing csatornához. Most pedig ki szeretnénk térni arra, hogy a konkrétan megrendelt szolgáltatásinknál hogyan is történik majd a munka.

Hogyan dolgozunk a Google Ads kampánykezelés során?

A Google Ads kampánykezelés során Google Ads fiókodat teljesen fel tudjuk építeni akár a nulláról is, ha pedig már rendelkezel ilyen fiókkal akkor egy fiók audit után elküldjük számodra, hogy mi miben is látjuk a kampányok tekintetében a növekedésed gátját és milyen hiányosságok vannak, ha pedig úgy érzed, hogy te ezekhez nem rendelkezel megfelelő szaktudással vagy idővel és megbízol minket a feladattal elkezdődik a közös munka.  A mindennapi Google Ads kampánykezelés és munka során pedig folyamatos finomhangoljuk, és teszteljük a kampányokat és kulcsszavakat, hogy forgalmat tereljünk be az oldaladra és célközönségeid méretét folyamatos növeljük.  Továbbá az akcióidat is nyomon követjük, megtámogatjuk és teszteljük a legjobb tudásunk szerint a legújabb és tapasztalataink szerint leghatásosabb Google Ads kampányokkal és beállításokkal. Javaslatokat teszünk számodra új kampánytípusok beállítására a céljaid alapján például, ha új termékek érkeznek hozzád, vagy van egy termékkategória, amely fontos számodra kiemelten kezeljük azt a kampánykezelés során. A Google Ads kampánykezelés során is folyamatos a kapcsolattartás a Megrendelővel. Egy előre egyeztetett havi beszámolóra is számíthatsz tőlünk a legfontosabb számokkal, valamint mellé egy következő havi tervezet is készül mellé Neked az előző hónapok és az előző év számai tekintetében. Social media hirdetéskezelés: Facebook fiókok folyamatos finomhangolása, Instagram beállítások; Forgalomterelő és konverziós kampányok folyamatos alakítása; Célközönségek folyamatos bővítése, keresése, módosítása; Feliratkozó gyűjtő kampányterv és beállítások Igény esetén TikTok videók kiemelése és célzása (a videóanyag elkészítése a Megrendelő hatásköre).

Hogyan dolgozunk a Social Media (Facebook, Instagram, TikTok) kampánykezelés során?

A social média hirdetéskezelés során Facebook, Instagram valamint TikTok (TikTok videóanyag elkészítése a Megrendelő hatásköre) hirdetési fiókodat teljesen fel tudjuk építeni akár a nulláról is, ha pedig már rendelkezel ilyen fiókkal akkor egy fiók audit után elküldjük számodra, hogy mi miben is látjuk a hirdetési kampányok tekintetében a növekedésed gátját és milyen hiányosságok vannak, ha pedig úgy érzed, hogy te ezekhez nem rendelkezel megfelelő szaktudással vagy kellő mennyiségű idővel és megbízol minket a feladattal elkezdődik a közös munka. A mindennapi social média kampánykezelés és munka során is folyamatos finomhangoljuk, és teszteljük a kampányaidat, hogy forgalmat tereljünk be az oldaladra és célközönségeid méretét folyamatos növeljük.  Továbbá az akcióidat is nyomonkövetjük, megtámogatjuk és teszteljük a legjobb tudásunk szerint a legújabb és tapasztalataink szerint leghatásosabb kampánytípusokkal és beállításokkal. Javaslatokat teszünk számodra új kampánytípusok beállítására a céljaid alapján például, ha új termékek érkeznek hozzád, vagy van egy termékkategória, amely fontos számodra kiemelten kezeljük azt a kampánykezelés során. A social média kampánykezelés során is folyamatos a kapcsolattartás a Megrendelővel. Egy előre egyeztetett havi beszámolóra is számíthatsz tőlünk a legfontosabb Facebook, Instagram és TikTok számokkal, valamint mellé egy következő havi tervezet is készül mellé Neked az előző hónapok és az előző év számai tekintetében.

Hogyan dolgozunk az E-mail marketing kampánykezelés során?

Összességében a tapasztaltunk az, hogy amennyiben te is proaktívan közreműködsz velünk és segítjük egymás munkáját és koncepcióit jól működővé tud válni az online marketinged ezekkel a szolgáltatásokkal vagy ezen szolgáltatásink valamelyikével alapértékeink mentén és rá tud állni vállalkozásod a fejlődés útjára. Egy ösztönös online marketing helyett kapni fog velünk egy szervezettebb online marketing keretrendszert is vállalkozásod.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .