Skip links

Facebook hirdetések fejlesztése egyetlen kattintással

Mi módosul?

A Facebook új funkciót vezetett be, melynek segítségével egy kattintással növelheted kampányaid teljesítményét. Az új funkció, az „Advantage+ kreatív tartalom” a meglévő „Konverziók” vagy „Forgalom” célú kampányok kreatív és tartalmi elemeit tudja módosítani és optimalizálni.

Az új funkciók

A funkció jelenleg az alábbi optimalizálási lépéseket végezheti el:

  • Szövegkombinációk: 5 lehetőséget adhatsz meg az elsődleges szöveghez, a címsorokhoz és a leírásokhoz. Minél több lehetőséget adsz meg, annál jobban lehet a hirdetéseket testreszabni a célközönséged minden tagja számára.
  • Médiatartalmak korrekciója: Az Advantage+ kreatív tartalom a kontraszt és fényerő beállításával, művészi szűrők alkalmazásával, a képarány megváltoztatásával és sablonok hozzáadásával automatikusan javítja a hirdetésed képét vagy videóját.
  • Hirdetésszintű kompozíciós változtatások: Előfordulhat, hogy olyan címkéket is megad a rendszer, amelyek nagy valószínűséggel növelik a kampányod teljesítményét – például megjelenítheti a kedveléseket, véleményeket vagy a Facebook-oldalad releváns hozzászólásait.

Követelmények

Az „Advantage+ kreatív tartalom” használatának követelményei:

  • A kampány célja legyen „Forgalom” vagy „Konverziók”
  • Célwebhely
  • Legalább egy kép vagy videó

A funkciót a Facebook hirdetések létrehozásakor hirdetésszinten, a Hirdetés beállításai menüponton belül a Formátum lehetőségnél fogod tudni kiválasztani. Az új opció kipróbálásához a Meta oktatóanyagot is biztosít, amely lépésről lépésre bemutatja annak használatát.

Összegzés

A Facebook új funkciója kombinálja egy sor kreatív tartalom optimalizálását, beleértve a szövegkombinációkat, a médiatartalmak korrekcióját és a hirdetésszintű kompozíciós változtatásokat. A Meta hirdetésmegjelenítési rendszere automatikusan kiválasztja azt a verziót, amelyre a célközönséged egyes tagjai a legnagyobb valószínűséggel reagálnak.

Forrás: https://www.facebook.com/business/m/advantage-creative

Ez a weboldal cookie-kat használ az Ön webes élményének javítása érdekében.